BOUW
Bouwen of verbouwen is een heel boeiend, leuk en interessant proces. Behalve als je er geen tijd en verstand van hebt. Veldwerkk verzorgt de begeleiding van nieuwbouw of verbouwingen. Dat geldt voor zowel bedrijven, organisaties als particulieren.

ADVIES
Door jarenlange ervaring (> 20 jaar) in het verbouwen van woningen is Veldwerkk de juiste partner bij het maken van de keuzes die gemaakt moeten worden. Van aankoopbegeleiding, kostenbepaling, keuring van woningen tot complete (ver)bouwbegeleiding: Veldwerkk staat zijn mannetje.
De werkwijze is open en transparant. Klanten worden stapsgewijs begeleid in het hele proces. Besluiten worden kant en klaar voorbereid, toegelicht en uitgevoerd.

Betrouwbaarheid, vertrouwen en zekerheid staan nog wel eens onder druk in de bouw. Niet met Veldwerkk. Ervaring en het juiste netwerk voorkomt teleurstellingen. Veldwerkk draagt adressen aan die helpen bij het bepalen van uw keuzes. Denk aan: interieur, verlichting, kleuren, wandafwerking etc. Adressen zonder enige binding, compleet onafhankelijk. Lekker makkelijk toch? Voor speciale opdrachten zijn aparte afspraken te maken tegen een concurrerend uurtarief.